Meer resultaten voor wellness massage weekend

wellness massage weekend
wellness massage
Wellness voor kids Holtweijde.
Verzorgende gelaatsbehandeling met de nadruk op een ontspannende massage. Reinigende gelaatsbehandeling met de nadruk op het verwijderen van onzuiverheden. Prijs per item: 2750., De wellness voor kids behandelingen kunnen gereserveerd worden voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar.
massage cursus eindhoven
Wellnessvakantie in Kirchberg: ontspannen wellness-weekend in een wellnesshotel in Tirol.
In Kirchberg in Tirol kunnen de wellness gasten zich in een prachtige omgeving heerlijk ontspannen. Unieke wellness hotels in Tirol maken uw wellness vakantie in Kirchberg tot een waar genot. Aantrekkelijke aanbiedingen garanderen u in elk hotel een wellness weekend met flink veel spa en beauty.
massages
Romantisch weekendje wellness voor 2 Thermae 2000.
In de dagelijkse sleur en bezigheden, vergeten we vaak tijd te maken voor degene die het dichtst bij ons staan. Zwijmel samen weg bij een romantische zonsondergang na een dagje ontspannen tijdens een wellness weekend bij Thermae 2000. Natuurlijk kunt u ook altijd uw geliefde verrassen met een romatisch diner of een behandeling. Zo zorgt de massage ritual, een unieke stempelmassage in een quartszand bed, voor een onvergetelijke ervaring voor beide.
Eetkamerstoel
Evenweg.nl Dagje of hotel met Beauty Wellness.
4 Dagentree Massage Spa Sport Hotel ZUIVER. Zuiver beschikt naast diverse baden en sauna's' over alle wensbare faciliteiten voor een ontspannen verblijf, waaronder een modern hotel en trendy restaurants. Meer info boeken SpaOnline. 5 Weekendje Sauna, Beauty Kuur bij Fletcher va 79. Heeft u een drukke baan of bent u druk in de weer met uw kinderen? Neem dan de tijd om uzelf lekker te laten verwennen met een weekend Sauna, Beauty Kuur arrangemen bij Fletcher. Meer info boeken Fletcher. 6 Wellnessarrangementen met tot wel 75% korting! Aanbiedigen van hotels met eigen wellness faciliteiten of in combinatie met een sauna in de buurt.
ZENMOODZ! Zenmoodz.
Wellness Pearl Reinigingsritueel. Een streling voor lichaam en geest! Relaxen op verwarmd grind met privé stoomcabine voor reiniging, privé-hammam, spierontspanning en luxe verzorging. De behandeling brengt huid, spieren en gewrichten in optimale conditie. Goed voor iedereen! Een massage waar gebruik gemaakt wordt van verwarmde basaltstenen.
Yoga en wellness weekend Nederland in Hilton Soestduinen.
Zij is geschoold en actief in Dru yoga, Kinder yoga, Raja yoga, Ilahinoor, Reiki, Hartcoherentie en Energetische massage. In de basis voert zij haar praktijk uit in Soest. Ben jij geïnspireerd door dit artikel en wil je ook graag een yoga en wellness weekend ervaren om weer helemaal in balans te komen met lichaam en geest?
wellnesshoeve.
Een prachtige regio waar behalve genieten van de wellness ook een boel te beleven en te zien is. Om de rust in de wellnesshoeve te waarborgen en om teleurstelling te voorkomen werk ik uitsluitend op afspraak. Ivm de vele aanvragen voor overnachtingen, in het weekend zitten wij 4 tot 5 maanden van te voren vol.
Arrangementen Fontana.
Ontvangst met koffie/thee en zoete lekkernijen Vrij gebruik Thermaalbad en/of saunafaciliteiten, Stoom Badhuis, rustpaviljoen en lavendelkamer Hot Oil Wellness Compact met ELT 50 min. Kaarsmassage 25 min. 1x Welkomstdrankje 1x Noordzee slikpakking 50 min. U krijgt een warme plaatselijke pakking die zorgt voor een diepe doorwerking in spieren en gewrichten. Daarna volgt een manuele massage met citruslotion.

Contacteer ons