Resultaten voor survival ardennen weekend

survival ardennen weekend
survival ardennen - Ardennen 14 personen Ardennen 14p BE.
Vanuit uw vakantiehuis Ardennen kunt u direct de natuur beleven. Geniet van de open haard een lekker glaasje wijn en elkaar.Bekijk een vakantiehuis Ardennen en pak een vakantie vol plezier. U kunt op zoek naar een vakantiehuis Ardennen in ons zoek systeem.
Survival weekend in de Belgische Ardennen Survival Life.
Survival weekend Ardennen. Op zoek naar een actief en spannend weekendje weg? Kom naar de Belgische Ardennen voor een survival weekend. Het maakt niet uit of het om een vriendenweekend, familieuitje, vrijgezellenfeest of teambuilding uitje met collegas gaat, bij Survival Life ben je gegarandeerd van een geweldig survival weekend.
weekendje ardennen met kids
@ SURVIVAL WEEK-END; Coo-Adventure Ardennen Outdoor Activiteten.
Ardennen Outdoor Activiteiten. FR / DE. Wij bieden jullie een gezellige en leuke tweedaagse aan in de Amblève Vallei. Het programma is ideaal als vriendenweekend of in het kader van vrijgezellen feestjes. In de prijs zijn alle vermelde activiteiten, de goed verzorgde maaltijden en het verblijf op een zeer uitzonderlijke locatie inbegrepen.
wasmachine
Spannend survival weekend Ardennen Al 25 jaar Mountain Network.
Dit weekend gaat door vanaf 4 personen. Wanneer het minimum aantal personen niet voldoet, laten we je dit uiterlijk een week van te voren weten. Tot een week van te voren kan je je inschrijven voor dit programma. Dagmaaltijd op de eerste avond, ontbijt en extra overnachtingen zijn tijdens het maken van de boeking extra te boeken. Dit programma is boekbaar voor individuelen en groepen tot 6 personen. Wil je met meer personen komen vanaf 6 personen, heb je andere programma wensen of staan er geen geschikte data voor je bij? Neem dan contact op met ardennen@mountain-network.nl voor een op maat gemaakt programma. Kijk hier voor de Betalings-en-annuleringsvoorwaarden PDF. Neem contact op voor meer informatie. Bel: 31 088-1236880 of mail: ardennen@mountain-network.nl. Ook interessant voor je? Kids Survival Ardennen.
blockchain
Outdoor activiteiten, survival in de Ardennen Outlive Experience.
in de Belgische Ardennen. Abseilen, Mountainbiken, Kanoën, Paintball., Survival, Quad rijden, Speleologie, Vlotten. bouwen, Boogschieten, Tokkelen, Paardrijden. Schoolfeest, Bedrijfsfeest, Vrijgezellenparty, Fami. liefeest, Vader en zoon weekend, Paintball. weekend, Survival weekend, Teambuilding. Rue de Barvaux 81. 6941 Bomal sur Ourthe. 072-574 60 49.
eiken boomstamtafel
Survivallen in de Ardennen Survival Life.
Survival, Adventure en Outdoor in de Ardennen. In de Belgische Ardennen nabij Spa half uur of 48 Km vanaf Maastricht verzorgen wij zowel één als meerdaagse arrangementen die vooral in het teken staan van survival, teambuilding, gezelligheid, groepsprestatie en het op een leuke manier omgaan met elkaar. Bij de activiteiten die wij aanbieden staat je veiligheid voorop maar gezelligheid centraal. Losse activiteiten en arrangementen. Je kunt bij Survival Life terecht voor een enkele losse activiteit keuze uit meer dan 35 survival activiteiten, of maak er een gezellige dag of zelfs heel weekend van.
Survival Weekend Ardennen van Rocks n Rivers.
De samenstelling van uw Survival Weekend Ardennen kunt u helemaal zelf bepalen. U kunt overnachten op ons Adventure Camp of in een van onze eigen groepshuizen. De invulling van het activiteitenprogramma en de tijdsduur van uw Survival Weekend Ardennen bepalen we in overleg met u.
Actief Survival weekend Ardennen individueel of 2 personen Active Outdoor Events Durbuy.
Verenigingen / Clubs. Vrienden / vriendinnenuitje. Home Vriend / vriendinnenuitje Survival vrienden/vriendinnen weekend Ardennen. Survival weekend Ardennen individueel, voor 2 personen of kleine groepjes. Van mei tot en met september organiseren wij een 3-daags weekendprogramma met 2 overnachtingen met verschillende survival activiteiten.
Ardennen Survival Weekend 13950, p.p. Ardennen.nl.
Het Ardennen Survival Weekend is inclusief een ontbijt op zaterdag en zondag, de lunch op zaterdag en zondag en op zaterdagavond een barbecue. Verder is het gebruik van de tent inbegrepen alsmede alle activiteiten, materialen, instructie en begeleiding. Ook is een reisverzekering bij de reissom inbegrepen.

Contacteer ons