Zoeken naar survival ardennen weekend

survival ardennen weekend
survival ardennen - Agimont Adventure on Twitter.
Het kasteel van Agimont is gelegen op de grens van de Belgische Ardennen bovenstaande Givet, in het dorp van Agimont. Het kasteel is omgeven door 100 hectare, werd aangeboden aan de graaf en gravin van Parijs ter gelegenheid van hun huwelijk in 1931 door de hertog en prins Pierre Orléans-Braganza.
Survivalweekend Wildernisschool Outback.
Een weekend survivallen in de ruige bossen van de Belgische Ardennen! Jullie leren oa om primitief vuur te maken, water te zuiveren met een zelfgemaakt filter en een goede schuilhut te bouwen. Deze korte programma's' worden afgewisseld met leuke en leerzame spelletjes. Aan het eind van de dag hebben de kinderen nog tijd om te spelen en u als volwassene om te relaxen. Een echte survivor kan niet zonder een goede survivalstok en daarom is de eerste opdracht om er één te vinden. Dan gaat de survival van start!
Survival kinderfeestje
Actief Survival weekend Ardennen individueel of 2 personen Active Outdoor Events Durbuy.
Verenigingen / Clubs. Vrienden / vriendinnenuitje. Home Vriend / vriendinnenuitje Survival vrienden/vriendinnen weekend Ardennen. Survival weekend Ardennen individueel, voor 2 personen of kleine groepjes. Van mei tot en met september organiseren wij een 3-daags weekendprogramma met 2 overnachtingen met verschillende survival activiteiten.
weekendje ardennen met kids
Tranen gelachen in de Belgische Ardennen Survival mannenweekend.
Hoe is het met jou, eerste grap, eerste glas. De klok wordt een uurtje teruggezet dit weekend dus we hebben een extra lang weekend voor de boeg vol sport, spel, gezelligheid, een beetje drank en een vleugje cultuur. De watervallen van Coo in de Belgische Ardennen.
lichtkrant
PBN Ardennen Adventures voor: Bedrijven, Particulieren, Scholen en Verenigingen.
Belgische Ardennen op top-locaties. Prachtige natuur, gezelligelocaties, heerlijke barbecue en natuurlijk avontuurlijke activiteiten met professionele materialen en met ervaren instructeurs. Ontdekken, bezig zijn en genieten. Bel voor informatie of boekingen 020-6263600. Adventure Hill en Sport Point zijn locaties van PBN.
groepsaccommodatie ardennen 20 personen
Een actief weekend of midweek fietsen, mountainbiken of survival in de Ardennen, raften, kamperen en kanovaren in de Ardennen en Frankrijk, een cursus deltavliegen in Duitsland en meer.
Als u een weekendje of vakantie wilt paardrijden dan zijn er veel mogelijkheden. Populair zijn de weekend arrangementen voor een weekend paardrijden op het strand van Zeeland en in de Drunense Duinen. Ook de Ardennen en de Franse Vogezen zijn populaire bestemmingen voor een paardrijvakantie.
bungalow ardennen
New Life Outdoor Activity Centre.
Newlife Outdoor Sports is thuis in Adventure Actieviteiten Survival. In de regio Coo, midden in de Belgische Ardennen, realiseren we alle outdoor activiteiten en Events voor uw bedrijfsuitje, personeelsuitje, schoolreis en survival weekend. Alle Activiteiten van Newlife zijn los te reserveren maar ook perfect te combineren.
@ SURVIVAL WEEK-END; Coo-Adventure Ardennen Outdoor Activiteten.
Ardennen Outdoor Activiteiten. FR / DE. Wij bieden jullie een gezellige en leuke tweedaagse aan in de Amblève Vallei. Het programma is ideaal als vriendenweekend of in het kader van vrijgezellen feestjes. In de prijs zijn alle vermelde activiteiten, de goed verzorgde maaltijden en het verblijf op een zeer uitzonderlijke locatie inbegrepen.
Bedrijfsuitje Ardennen Specialist in Personeelsuitjes.
Duke Travel biedt alle denkbare buitensport activiteiten zoals kanoën, raften, klimmen diverse klimroutes met verschillende moeilijkheidsgraden, abseilen, tokkelen, brugbouwen, vlotbouwen en varen, mountainbiken, kompas en oriëntatiewandelingen en natuurlijk een onvergetelijk avondprogramma. De Ardennen heeft meer te bieden dan alleen survival.

Contacteer ons