Zoeken naar actief weekend ardennen 2 personen

actief weekend ardennen 2 personen
weekend ardennen 2 personen - Teambuilding in de Ardennen organiseren?
Organiseert u met uw team een dag op de hei en bent u opzoek naar een Unieke locatie? Binnen enkele uurtjes rijden bent u in de Ardennen en kunt u zich laten verrassen door deze unieke omgeving, onze prikkelende samenwerkingsopdrachten en een culinaire afsluiting.
Ardennen - Percelen en huizen in suriname.
Koop uw woning in Suriname via Benefice Onroerend Goed. Benefice Onroerend Goed is voor u het adres voor het verkopen en te koop aanbieden van uw woning, huis of perceel in Suriname! Meer informatie over de mogelijkheden van verkoop van uw woning in Suriname.
Actief Survival weekend Ardennen individueel of 2 personen Active Outdoor Events Durbuy.
Home Vriend / vriendinnenuitje Survival vrienden/vriendinnen weekend Ardennen. Survival weekend Ardennen individueel, voor 2 personen of kleine groepjes. Van mei tot en met september organiseren wij een 3-daags weekendprogramma met 2 overnachtingen met verschillende survival activiteiten. Inschrijvingen van individuen, duos, trios en kleine groepjes voegen we samen tot een groep van maximaal 10 personen die we een mooi en gevarieerd programma aanbieden. Lees verder
wellness weekend
Zelf samen stellen survival dag of weekend vakantie in nederland of Ardennen. Ook bushcraft arrangement individueel voor 2 personen of groep schrijf u in voor outdoor met quad of jeep rijden, paintbal
Er is ook een leuke keuze giftcard.: Bekijk hier de mogelijkheden! Welkom bij Survival weekend info. Survival dag of weekend vakantie in nederland of in de Belgische Ardennen ook een bushcraft arrangement individueel, voor 2 personen of groep is mogelijk.
schoenen voor losse steunzolen
Top 6 actieve vakanties in de Ardennen Expedia Reisinspiratie.
Eenmaal weer terug in het dorp, stil je je rammelende maag bij restaurant Le Miroir 2. Ben je niet vies van een beetje zweten en inspanning? Dan is mountainbiken door de Ardennen echt iets voor jou. Ook daarvoor kun je terecht in het Belgische plaatsje Roche-en-Ardenne.
vakantiehuis ardennen particulier
Actief weekend Ardennen.
Actief weekend Ardennen. Van mei tot en met half september organiseren wij totaal verzorgde weekenden waarop individueel of met kleine groepjes ingeschreven kan worden. Samen met andere actievelingen geniet u van een volledig verzorgd weekend bij ons op de camping. Het weekend bestaat uit 2 overnachtingen waarbij ieder gezelschap beschikt over zijn eigen accommodatie of kampeerplaats.
groepsaccommodatie ardennen 100 personen
Survival weekend in de Belgische Ardennen Survival Life.
2 uurs activiteiten. 25, uurs activiteiten. 3 uurs activiteiten. 4 uurs activiteiten. 5 uurs activiteiten. 6 uurs activiteiten. Kleine groepen vanaf 1p. Survival weekend Ardennen. Survival weekend Ardennen. Op zoek naar een actief en spannend weekendje weg? Kom naar de Belgische Ardennen voor een survival weekend. Het maakt niet uit of het om een vriendenweekend, familieuitje, vrijgezellenfeest of teambuilding uitje met collegas gaat, bij Survival Life ben je gegarandeerd van een geweldig survival weekend. Door naast de activiteiten ook een verblijf te boeken bij onze camping, Camping Polleur, kun je er een survival weekend in de Ardennen van maken. Meer dan 40 outdoor activiteiten. Je kunt bij Survival Life uit meer dan 40 outdoor activiteiten kiezen. Van abseilen tot raften en van boogschieten tot nordic walking, er is voor ieder wat wils. Wanneer je een heel weekend komt survivallen kun je kiezen uit de standaard arrangementen. Wil je liever zelf een survivalprogramma samenstellen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Bij elke activiteit op de website vind je informatie over de tijdsduur van de activiteit en voor welke personen de activiteit wel of niet geschikt is.
Ardennen Survival Weekend 13950, p.p. Ardennen.nl.
Het Ardennen Survival Weekend is inclusief een ontbijt op zaterdag en zondag, de lunch op zaterdag en zondag en op zaterdagavond een barbecue. Verder is het gebruik van de tent inbegrepen alsmede alle activiteiten, materialen, instructie en begeleiding. Ook is een reisverzekering bij de reissom inbegrepen. Mocht u willen overnachten in een hotel, dan kunnen wij dit voor u regelen. Ook overnachten in een caravan behoort tot de mogelijkheden. drankjes bij lunch en barbecue. slaapzak, bord, beker, bestek e.d. reisverzekering met buitensportdekking. 13950, per persoon. Het weekend gaat door als er minimaal 5 personen gereserveerd hebben.
Spannend survival weekend Ardennen Al 25 jaar Mountain Network.
18500, per persoon Duur. 2 dagen met aankomst avond vooraf Personen. 4 12 personen Instroom. minimumleeftijd 14 jaar, minimum lengte 1.60 m Locaties. Wat is er nu leuker dan een geheel weekend actief zijn in de buitenlucht? Heerlijk er tussenuit met vrienden of familie in een prachtige omgeving en tegelijkertijd je grenzen verleggen tijdens diverse buitensport activiteiten: dat is waar het om gaat tijdens ons Survivalweekend! Gedurende het seizoen organiseert Mountain Network Ardennen diverse keren een Survivalweekend vanuit de historische kasteelboerderij op camping Villatoile.
zomer activiteiten Ardennen vanaf 2 personen Ardennen Actief Een weekend survival in de Ardennen.
Vanaf 2 personen zijn dit een paar van onze aanraders.: klimmen en abseilen. mountainbiken met instructeur. buks en boogschieten. gps en oriƫntatietochten. en nog veel meer. kijk rustig rond op onze site of bel gelijk even.: 0032 497 732 483 of mail info@ardennenactief.com. 2018 Ardennen Actief.

Contacteer ons