Zoeken naar gastronomisch weekend ardennen

gastronomisch weekend ardennen
Gastronomisch weekend Culinaire ontdekkingsreis, arrangement Ardennen.nl.
Tijdens een gastronomisch weekend in de Ardennen maakt u een culinaire ontdekkingsreis waarbij de keukenbrigade alles in het werk stelt om u een ongelooflijk lekkere avond te bezorgen. Naast een 4-5, of zelfs 6-gangen diner bevat een gastronomisch weekend altijd een één of twee overnachtingen en natuurlijk een uitgebreid ontbijtbuffet.
wellness arrangement
Auberge du Notaire.
Dit culinaire mini-hotel in het groene hart van de Ardennen was vroeger een notarishuis. Wij, Mart en Monique, verbouwden dit historische pand in het centrum van Vielsalm tot een kleinschalig gastronomisch hotel met negen gastenkamers voor een gastronomisch weekend in de Ardennen.
skeelers schaatsen
Hotel restaurant gastronomisch weekend Ardennen Rochehaut Auberge de la Ferme.
In de sporen van Godfried van Bouillon. Het team van de Auberge stelt u, ver van alle dagelijkse stress, een ontdekkingsverblijf op maat van het rijke patrimonium van Bouillon voor. September en oktober, Luisteren naar het geburl van de herten!
nieuwe voordeur
Culinair weekendje weg in de Ardennen Weekendesk.
Laat je verleiden door een heerlijk weekendje weg vol genot in de Ardennen! Culinair weekendje weg in de Ardennen. Een weekend in de Ardennen belooft rust, natuur, ontspanning en actie! Beleef er een gastronomisch weekend en ontdek de beste restaurants en hun heerlijke streekproducten, want onze aanbiedingen zijn om je vingers bij af te likken.
kelderlekkage
3 beste culinaire hotels voor een gastronomisch weekend Ardennen.
Home Hotels 3 culinaire hotels voor een gastronomisch weekend in de Ardennen. 3 culinaire hotels voor een gastronomisch weekend in de Ardennen. Geschreven door Jolien december 16, 2017. Persoonlijk vind ik de Ardennen en culinair genieten een gouden combinatie. Ik houd namelijk veel van wandelen in mooie natuurgebieden en ben een echte foodie.
slotenmaker amersfoort
Gastronomische arrangementen in hotels in Belgie.
Naast mooie stranden vind je op je culinaire weekend langs de Vlaamse kust toprestaurants, exclusieve winkels en galerieën, zoals in de badplaatsen Knokke en Oostende. Maar ook in steden als Brussel, Brugge, Leuven, Gent en Kortrijk zijn zeer de moeite waard voor een gastronomisch arrangementen of culinaire stedentrip. Naast de culinaire diners kun je in deze steden tevens genieten van vele kunst en cultuurschatten. Profiteer op deze website van het ruime aanbod culinaire hotels in België. Zoek een hotel en boek overnachtingen inclusief culinair arrangement. Je gaat dan zonder zorgen genieten van een heerlijk gastronomisch verblijf in België, want het hotel en de diners zijn inbegrepen in het arrangement. Bekijk hotels in Belgie met restaurant. Diner met hotelovernachting in België. Wandelaars en natuurvrienden kiezen voor een culinair arrangement in de Belgische Ardennen of de Duitstalige Oostkantons.
Gastronomisch verblijf in de Ardennen Château de Strainchamps Bastogne Ardennes Luxembourg.
Zin om u te ontspannen? Geniet van een rustgevend gastronomisch verblijf in de Belgische Ardennen. Het Château de Strainchamps, een drie-sterren hotel evenals een gastronomisch restaurant met één ster in de Guide Michelin, biedt u een onvergetelijke belevenis aan! Maak uw keuze uit vier gastronomische verblijven en geniet van een comfortabele en aangename omgeving, dat sommigen soms ook als romantisch kwalificeren. De grote klassiekers van het Château de Strainchamps, alsmede verfijnde menus, zullen u zeker bevallen. De keuken van het Chateau de Strainchamps kan beschreven worden als een mengeling van innovatie en traditie. U werkt hard en heeft weinig tijd voor uzelf? Geniet maar van een gastronomisch weekend van één of twee nachten om tot rust te komen.
Lekker eten tijdens jullie weekendje weg in de Belgische Ardennen?
Wellness Special 2 Wellness Special. Filters opslaan Bekijk 20 resultaten. Een weekendje weg én goed eten! Ga voor een culinair hotel. Culinaire hotels in de Belgische Ardennen zijn de uitkomst voor een gastronomisch weekendje weg. Filter hotels in de Belgische Ardennen.

Contacteer ons