Resultaten voor yoga en wellness weekend

yoga en wellness weekend
Yoga en Wellness weekend Thermen Bussloo.
Yoga en wellness een ideale combinatie dus! In dit Yoga Wellness weekend komen geestelijke en lichamelijke gezondheid samen en ga je als herboren weer naar huis. Meer lezen Verbergen. Tijdens het 3-daagse Yoga Wellness weekend worden yogalessen gegeven door trainers van het Banyan Centre.
wasmachine
YOGA WEEKEND met meditatie, sauna, massages en meer!
En alles onder het motto: Niets moet, alles mag. Je volgt hetzelfde weekend als het Yoga Intensive weekend, maar je zal dan af en toe ween workshop of oefening overslaan, om zo nog meer gebruik te kunnen maken van de wellness en bosrijke omgeving.
checker
yoga wellness yogaweekend, vriendinnenweekend.,
Wil je een yoga of wellness weekend met je vriendinnen boeken en er liever niet te veel voor betalen? Bij Actie van de dag hebben ze het hele jaar door aanbiedingen op velerlei gebied, ook wellness reizen en wellness weekendjes.
huisnummer
Wellnessweekend in Nederland, met yoga!
Hotels, vakantieparken, campings en vakantievilla's' met wellness. Wellnessweekend in Nederland, gecombineerd met yoga. Heb je zin om echt eventjes een weekend totaal te ontspannen? In Nederland kun je in Nieuweschans wellness met yoga combineren. Je verblijft in een heerlijk, rustig hotel.
body and fit
Yoga weekend: vind uw innerlijke balans met yoga.
Dankzij de prima vluchtverbindingen heb je zo ook de mogelijkheid om een lang weekend yoga aan de Middellandse Zee te beleven! Maar waar je je retraite weekend ook doorbrengt, belangrijk is, dat je fit en ontspannen weer in het alledaagse leven terugkeert! Helemaal perfect word je time-out wanneer je yoga en wellness combineert.
kelderlekkage
Detoxweekend aan de Hei Happysoultravel.nl.
Heb je in dit weekend voorkeur voor sapvasten, laat ons dit dan van te voren weten, dan kunnen wij daar je detox op aanpassen. De Detoxcoach Yogadocente Mirjam. Mirjam is internationaal gecertificeerd Vinyasa Yoga Teacher Yoga Alliance ERYT 300, Yin Yoga Teacher, Mindfulness coach and Trauma Sensitive Yoga Trainer. Zij heeft vele aanvullende teacher trainingen gevolgd o.a. anatomie, verschillende adem technieken, Intuïtieve ontwikkeling, mindfulness, meditatie en Trauma Sensitive Yoga.
Puurenkuur Yoga Wellness Weekenden in Badhotel Domburg Puurenkuur.
2x zonnegroet op het strand maandag en dinsdagochtend. 3x yoga workshops van 90 minuten maandagochtend en middag en dinsdagochtend. Kruidenthee bij de kennismaking op zondagmiddag. Onbeperkt toegang tot het nieuwe wellness center van het hotel exclusief voor onze gasten normale toegang 15 per dag.
Puurenkuur.
En een opgeruimd hoofd waar weer ruimte is voor uzelf en nieuwe gedachten. Wilt u zich weer uitgerust en energiek voelen? Kom dan mee naar het luxe Landgoed de Wilmersberg voor een weekend lang luxe me-time, puur plantaardig eten, gezonde sapjes, rust, wandelingen, yoga, en wellness.

Contacteer ons