Resultaten voor de weekend of het weekend

de weekend of het weekend
weekend - One day retreat.
Lopen op blote voeten door het gras, in de zon, lieve mensen, stilte, eerbied en respect, mooie muziek, inspiratie, lekker stoeien en hartelijk lachen, dansen, tekenen en doen waar je zin in hebt, keuze: ik ga van deze retraite genieten!
De" of het weekend? de-of-het.nl.
Home W weekend. Is het de" weekend" of het" weekend? het weekend / de weekend Is het de of het weekend? De weekend is niet goed, en kan ook niet goed gerekend worden. De juiste vorm van dit woord is het weekend.
auto huren weekend
Meervoud van weekend?
Spring naar de inhoud. Home Woorden met een W Meervoud weekend Meervoud weekend. Wat is het meervoud van weekend? Is het weekends of weekenden? Veel mensen hebben hier moeite mee. Lees verder om erachter te komen wat het juiste antwoord is!
seo sea
De of het weekend? Welk lidwoord.
Bekijk hier de betekenis van weekend. Deutsch: Wochenende Bekijk of het der of die Wochenende is. Fran├žais: fin de semaine Bekijk of het Le o La fin de semaine is. Jou of jouw: jouw weekend. Wat rijmt er op weekend.
ETA
Weekeinde / weekeind / weekend.
Weekend is veruit de gebruikelijkste vorm. Het woord weekend uitgesproken als wiekent is overgenomen uit het Engels en al een hele tijd ingeburgerd in de Nederlandse taal. Het verwijst naar de periode van vrijdagavond tot maandagmorgen waarin men vrij is van school of werk.
led verlichting
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: weekend. w ee keinde het; o; meervoud: weekeinden, weekeindes, w ee kend het; o; meervoud: weekends, weekenden 1 periode van vrijdagavond tot maandagmorgen. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen tijdelijk toegang tot de beste taalhulpmiddelen van Van Dale.
weekend WikiWoordenboek.
In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd weekend herkend door. van de Nederlanders. van de Vlamingen. Zie Wikipedia voor meer informatie. Chronologisch Woordenboek, Nicoline van der Sijs. Woordherkomst en opbouw. Van het Engelse of Nederlandse weekend. impliciet meervoud expliciet meervoud.
Weekend 10 definities Encyclo.
Het minimaal verplichte aantal nachten in de verblijfsaccommodatie. Gevonden op http//www.encyclo.nl/lokaal/10965.: het weekend zelfst.naamw.Uitspraak: wiknt Verbuigingen: weekends, weekenden meerv. de laatste twee dagen van de week, waarop veel mensen niet werken Voorbeelden: Ik ga een weekendje kamperen, In het weekend kom ik niet voor twaalf uur uit.
weekend Nederlands woordenboek Woorden.org.
Weekeinde / weekeind / weekend: Zijn weekeinde en weekeind correcte synoniemen van weekend? 8 definities op Encyclo. periode aan het eind van de week, zaterdag en zondag vb: in het weekend heb ik tijd om uit te slapen Synoniem: weekeinde.

Contacteer ons