Op zoek naar kampeerboerderij overijssel?

kampeerboerderij overijssel
Groepsaccommodatie Heytinkhorst De Heytinkhorst.
De kampeerboerderij heeft maximaal 54 slaapplaatsen die verdeeld zijn over 15 slaapkamers. Het groepsverblijf is zeer geschikt voor familiere√ľnies, familieweekenden en/of familiebijeenkomsten, maar ook voor groepen die een weekendje weg willen en van de rust willen genieten of voor bedrijven die op een leuke plek werkoverleg willen houden Het vakantiehuis, kampeerboerderij is het gehele jaar te huur.
kampeerboerderij brabant
Vakantiehuis voor 25 personen in Nederland huren?
Heb je een beperkt budget en zoek je een goedkoop vakantiehuis voor 25 personen? Bekijk dan ons aanbod goedkope groepsaccommodaties en kampeerboerderijen in Nederland. Veel gestelde vragen. Informatie voor verhuurders. Zoek op provincie. Vakantiehuis 25 personen Groningen. Vakantiehuis 25 personen Friesland. Vakantiehuis 25 personen Drenthe. Vakantiehuis 25 personen Overijssel.
lijstenmakerij
Goedkope groepshuizen heeftualgeboekt.nl.
Groepshuis DG087: Gezellige 25 persoons groepsaccommodatie in Drenth. Ruinerwold Drenthe Nederland. Groepshuis OV205: Luxe groepsaccommodatie voor 40 personen met grati. Ossenzijl Overijssel Nederland. Groepshuis DG209: Modern vakantiehuis in Drenthe voor 10 personen. Norg Drenthe Nederland. Groepshuis DG345: Mooi gelegen 12 persoons groepsaccommodatie in Ech.
van beek
Home nieuw Bosrand Hellendoorn.
Deze is uitstekend geschikt voor scholen, verenigingen, familie /vrienden en sport weekenden, bedrijfsuitjes, bruiloften en partijen. Tijdens uw verblijf beschikt u over een sfeervol ingerichte zaal met aparte zithoek waar u s avonds gezellig bij de openhaard de dag nog even kunt evalueren.
wasmachine droger combinatie
Vakantiewoning De Kampeerboerderij, Giethoorn, Noordwest Overijssel, Overijssel.
Overijssel Noordwest Overijssel Giethoorn. De kampeerboerderij is een monumentale beschermd dorpsgezicht, vrijstaande boerderij in Giethoorn, die het hele jaar geopend is voor groepen. Als u met uw groep een weekend, week of midweek verblijft in De Kampeerboerderij is dit op basis van zelfverzorging.
boomstam tafelblad
Camping groepsaccommodatie Overijssel met zwembad.Erve Aaftink.
Camping groepsaccommodatie Overijssel. Kleinschalig familiebedrijf met een kleine camping en twee schitterende groepsaccommodaties, vlakbij de Lemelerberg. Camping Erve Aaftink headfoto 10. Kleinschalig familiebedrijf met een kleine camping en twee schitterende groepsaccommodaties, vlakbij de Lemelerberg. Camping Erve Aaftink headfoto 02. Camping groepsaccommodatie Overijssel.
Camping Groepsaccommodatie Nieuwe Brug Ommen Overijssel.
Onze camping en groepsaccommodaties liggen verscholen in een bosrijke, heuvelachtige en rivierrijke omgeving ten zuiden van de Overijsselse Vecht. Vanaf de Lemeler Archemer en Besthmenerberg heeft u prachtig uitzicht over de omgeving en kunt u eindeloos wandelen en fietsen. Deze heuvels zijn circa 180.000 jaar geleden ontstaan toen een gletsjer van zon 250 meter dikte over Overijssel schoof.
Camping in Overijssel De Heidebloem Recreatie in Haarle.
Ideaal voor een actieve wandel of fietsvakantie in Overijssel. Camping de Heidebloem is een kleine camping, prettig gelegen midden in het groen. Een perfecte plek om u heerlijk te ontspannen en te genieten van de vele natuurlijke rijkdommen die Salland biedt.

Contacteer ons